Ouder-kind yoga

Iedere maand zijn er yogaworkshops voor kinderen van 4 t/m 12 jaar samen met een volwassene. Meestal zal dat een vader of moeder zijn, maar ook opa’s en oma’s zijn van harte welkom. Zolang het maar iemand is waar het kind vertrouwd mee is.

Het nut van ouder-kind yoga

Ouder-kind yoga kan je zien als een quality-time moment. Het is een leuke, rustige én beweeglijke pauze die je samen beleeft in je soms erg drukke agenda. Bovendien ervaren ouders aan den lijve wat kinderyoga is, wat hun (klein)kinderen komen beleven tijdens de gewone kinderyoga momenten. Door de ouder-kind yoga ervaren jullie samen hoe je je lichaam op een speelse en makkelijke manier soepel en fit kan houden, je leert relaxatieoefeningen die je als volwassene ook voor jezelf kan toepassen in het dagelijkse leven, je leert massagespelletjes die innerlijke rust en vertrouwen geven, …

Zo gaat ouder-kind yoga in zijn werk

In iedere les staat een thema centraal en komen alle elementen van kinderyoga aan bod: beweging en oefening van het lichaam, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen, visualisatie, spel, massage, etc.
Lekker samen actief zijn én ontspannen, zelf ook weer even kind zijn, ideeën opdoen voor oefeningen die thuis ook fijn zijn om te doen, een moment van bewust aandacht hebben voor elkaar.

Praktische zaken

Iedere les staat op zich en instappen is dus altijd mogelijk. Afhankelijk van de groepsgrootte worden de lessen in mijn studio aan huis gehouden of in een zaal in Malpertuus of De Klingenaar. De lessen zullen maandelijks plaatsvinden op zondagochtenden van 10u tot 11u.
De kosten voor een ouder-kind les bedragen 15 euro per duo. 
Aanmelden kan mondeling, via het contactformulier of per e-mail zie verder mijn contact-pagina.