Heppie massage

Bijzondere massage voor bijzondere kinderen

De Heppie massage® werd door Helen Lodder speciaal ontworpen voor kinderen met autisme, maar is ook heel bruikbaar bij kinderen met AD(H)D, het syndroom van Down, hoogsensitieve kinderen, kinderen met slaapproblemen, kinderen die snel boos worden, erg onrustig zijn of zich gewoon niet lekker in hun vel voelen. Het is een massage die eigenlijk fijn is voor alle kinderen en ook bij volwassenen toegepast kan worden.

Heppie massage is een massage op maat en wordt stap voor stap opgebouwd. Het is een massage over de kleding heen, alleen indien mogelijk en gewenst op de blote huid. Naast weldoordachte, voorspelbare massagebewegingen wordt er ook gebruik gemaakt van de kracht van helende edelstenen en aromatherapie.

Heppie massage kan zorgen voor een beter evenwicht tussen linker-en rechterhersenhelft, meer rust en minder angsten en stress, een betere slaap, meer lichaamsbesef, een verhoogde concentratie, een beter contact en communicatie, zich beter in zijn vel voelen.

Heppie massage is ook zeer bruikbaar bij hoogsensitieve kinderen. Bij hen wordt gebruik gemaakt van een uitbreiding met andere vormen van kindermassage en meditatieverhalen.

De kosten bedragen € 25,- per massage van ca. 30 minuten. Afspraken zijn in overleg in te plannen. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op.